2 pagesV  < 1 2 »  
 
REPLY
> TP-Link TL-WA801ND - firmware | Wi-Fi Router: 300Mb \ s | 1x100Mb | not
TEL2010
Message#1
11.03.17, 15:04
Novice
***
[offline]

Group: Active users
Messages 31
Check in: 24.12.14
Samsung Galaxy S3 GT-I9300

Reputation:-  0  +

TP-Link TL-WA801ND- firmware »
Wi-Fi Router: 2.4GHz (300Mbit \ s) | 1 • 100Mbit \ s | USB: no


Attached Image

Description
Wireless transmission rate up to 300 Mbps
Supports multiple operating modes: Access Point, Client, Universal / WDS Repeater, Wireless Bridge
Supports quick setup of a secure connection with WPA encryption with one touch of the WPS button
Supports power over an Ethernet cable (PoE) over a distance of 30 m to install the device in hard-to-reach places.
Additional Images
Attached Image
Specifications
Technical specifications TP-Link TL-WA801ND Summary: wireless standard: IEEE 802.11 b / g / n • connection interface: - • connection speed: 300 Mbit / s Wireless standard 802.11 b / g / n Wi-Fi maximum connection speed 300 Mbit / s Connection interface (LAN port) no Information security WPA / WPA-PSK, WPA2-PSK Transmitter power 20 dBm Antenna type external Number of antennas 2 Antenna gain 4 dBi FireWall NAT There is a DHCP server Dynamic DNS support is the Demilitarized Zone (DMZ) there is a Web interface there is SN Support MP no Power over Ethernet cable (PoE) there is Bridge mode there Dimensions 174x120x29 mm


There is no curator in the subject. For questions about filling caps, please contactauto RUin QMS or moderators section through a buttonPictureunder the messages. How to do it right, what would you understand the first time, well describedhere.
turbod78
Message#22
16.01.18, 19:21
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 19
Check in: 19.12.16

Reputation:-  0  +

I have such a router but in the old building. Inet wire connected to the router and should be heard on wifi. But the Internet on Wi-Fi gets only one client - the rest can not. The router is configured as an AP. In the provider provider, they said that it was necessary that the router could "do DHCP on WiFi". Can this router work this way?
DJ_Tommy
Message#23
19.01.18, 10:25
Visitor
**
[offline]

Group: Users
Messages 14
Check in: 26.05.13

Reputation:-  0  +

Some devices have problems connecting to this access point. After the reboot, everything starts working normally. After a few days, everything repeats - you need to reboot again. Telnet does not work. There are no configurators or command line. Method via wget does not work.

I noticed changes in new firmware due to which the script does not work.
For example, firmware 3.16.9 Build 150514 Rel.39242n for TL-WR842ND router.
If earlier in the address bar after authorization was:
http://192.168.0.1/userRpm/Index.htm
it has now become:
http://192.168.0.1/SVS...YZXB/userRpm/Index.htm
those. have made:
http://192.168.0.1/hashfunction/userRpm/Index.htm
Because The “hashfunction” is different all the time and is generated randomly. I don’t know how to calculate the reload command, which should also look like:
http://192.168.0.1/WXB...tRpm.htm?Reboot=Reboot
those.:
http://192.168.0.1/hash...tRpm.htm?Reboot=Reboot
Refer herewith:
http://192.168.0.1/hash...erRpm/SysRebootRpm.htm
those. Check for correctness Refer is already likely to occur, because if after authorization you just try to correctly compile the URL for reboot (taking into account the hash) and execute it in the address bar of the browser, the router swears at the absence of authorization and nothing happens.
And the last thing - cookies are used for authorization:
Name: Authorization
Content: Basic% 20YWRtaW46MjEyMzJmMjk3YTU3YTVhNzQzODk0YTBlNGE4MDFmYzM% 3D
Node: 192.168.0.1
Way: /
Expires: At the end of the session
Unfortunately, all this makes it impossible to use the automatic restart script.


So far I have written a small graphical script on my computer (an ordinary clicker as a matter of fact), which launches a browser, opens a page, follows a link and presses a button, but this is not an option. We need some more beautiful reboot method.

Posted on 1/19/2018 10:29:

Turbod78 @ 01/16/18, 19:21*
I have such a router but in the old building. Inet wire connected to the router and should be heard on wifi. But the Internet on Wi-Fi gets only one client - the rest can not. The router is configured as an AP. In the provider provider, they said that it was necessary that the router could "do DHCP on WiFi". Can this router work this way?


http://prntscr.com/i2j45u

Factory firmware -http://prntscr.com/i2j4xe
Fastcat
Message#24
02.05.18, 14:00
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 197
Check in: 03.12.05

Reputation:-  1  +

There are TL-WA801NDV5
Who could configure this piece of hardware to work in repeater mode?
I don’t want to receive ip from the router via dhcp.

And is there any alternative firmwarefor version 5TL-WA801ND?
vovan26_
Message#25
03.05.18, 21:51
Guru
*********
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 3322
Check in: 15.06.16

Reputation:-  389  +

* Fastcat
I answered you onhttp://forum.ixbt.com/…?id=14:63027:3261#3261read my posts.


--------------------
The desire to get an answer implies the ability to formulate a question. (I.V. Stalin)
I do not answer general questions in a personal, ask it on the forum.
Linux OS Debian
Fastcat
Message#26
19.05.18, 22:14
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 197
Check in: 03.12.05

Reputation:-  1  +

Another question on the device TL-WA801ND V5.
When it works in repeater mode - which indicators should be lit and what color?
Win.Daddy
Message#27
18.02.19, 15:27
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 19
Check in: 06.03.17

Reputation:-  1  +

How can I restore the original V5 firmware to this device? otherwise I installed the firmware from Tanaza and now I don’t know how to get back ...
Olaf13
Message#28
03.03.19, 17:25
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 71
Check in: 15.01.09
Asus ZenFone Max Pro M1 ZB602KL 4/64

Reputation:-  1  +

Good afternoon. Tell me who knows which mode to set.
The situation is this - in the apartment of the Internet on optics from MGTS. The Wi-Fi from their Sercomm RV6699 router does not reach the far room (it is behind the protruding capital w / b wall). I brought the twisted pair there and try to force the TL-WA801ND Ver.2.1 to relay the signal from the cable to the wifi. At the same time I want the SSID to be the same as that of the router from the provider. Is it possible
RVRKSN
Message#29
04.04.19, 19:05
Novice
***
[offline]

Group: Active users
Messages 48
Check in: 11.05.14
Asus ZenFone Max Pro M1 ZB602KL 3/32

Reputation:-  3  +

* Olaf13,
Repeater / Bridge Mode

2 pagesV  < 1 2 » 


 mobile version    Now: 04/19/19 3:30