57 pagesV  « < 54 55 56 57 > »  
 
REPLY
> Yota Wi-Fi Modem Yota LTE | [ltemodem]
egorg2003
Message#1
23.06.13, 17:04
Somewhere here...
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 304
Check in: 29.03.13
Sony Xperia M4 Aqua

Reputation:-  43  +

Wi-Fi Modem Yota
Attached Image



MiniFAQ
Yota Status (Win, Mac)

User's manual
The official site of the router

Regarding unlock

A bit more

Photo router
Attached ImageAttached ImageAttached Image
Specifications
LTE frequency range: 2.5-2.7 GHz
Weight: 50g
Compatible with Windows, Linux, MacOS
Description:
Yota introduced a new device in its lineup - Yota Wi-Fi modem. This is the first 4G LTE modem in Russia that can create a Wi-Fi network for other devices.

The Yota Wi-Fi modem gives the user almost the same features as the Yota Many mobile router. At the same time, it is two times smaller in size and almost twice cheaper. The difference between the new device is that it requires electrical power to operate, since the modem does not have an internal battery. The Yota Wi-Fi modem can be connected to a computer, car charger or network charger with a standard USB connector.

The new modem connects up to 8 devices to the Wi-Fi network simultaneously. No configuration is required for modem operation. By default, the device creates an open Wi-Fi network called Yota.

The modem supports work with TVs, gaming consoles, tablets and other devices that work with Wi-Fi.

Wi-Fi-modem Yota will go to own points of sale of Yota and the network of partners on June 20, 2013 and will cost 2900 rubles. The current model - 4G LTE modem - can be purchased for 1900 rubles.
Found online photos
Attached Image

Useful links:


There is no curator in the subject. For questions about filling caps contact throughQMS .

Post has been editedferhad.necef - 11.01.19, 18:54
Reason for editing: How to unlock MODEM YOTA 4G LTE Wi-Fi
paddic
Message#1102
08.02.19, 00:03
Old resident
*******
[online]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 881
Check in: 13.08.14
Lenovo A560

Reputation:-  38  +

* lawage, also on my own and it also begins. Sorry: mellow:
lawage
Message#1103
08.02.19, 14:41
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 211
Check in: 14.09.11
Sony Xperia Z1 Compact

Reputation:-  3  +

Was today in Ete - asked to unlock the modem of the old revision - not under warranty.
It seems like they wanted to update the firmware - about the fact that the factory one remained - apparently they could not.
The result - the application was accepted, wait for you to be contacted within 60 days.
I am waiting.
Le68
Message#1104
15.02.19, 08:59
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 28
Check in: 28.11.14
Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular

Reputation:-  0  +

Lord, please tell me! I bought a YOTA modem a couple of days ago and there is a great desire to make friends with the TL-MR3020 router (ver. 3) firmware apparently TL-MR3020v3_1.2.0_0.9.1_up_boot (171206) _2017-12-07_09.58.55. Has anyone tried?
And what is this whistle YOTA? What kind of model?
Vlz15
Message#1105
15.02.19, 09:31
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 229
Check in: 28.06.13
Motorola Moto E Plus (4nd Gen)

Reputation:-  8  +

* Le68, I with his d-link dir 825 made friends with him - they normally work in a bundle.

Post has been editedVlz15 - 15.02.19, 09:32
Reason for editing: Editing
Le68
Message#1106
15.02.19, 09:46
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 28
Check in: 28.11.14
Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular

Reputation:-  0  +

Vlz15 @ 02.15.19, 10:31*
Le68; I made friends with d-link dir 825 - they normally work in conjunction.

Accepted, thank you. If we fail to make friends with the TL-MR3020, we will change the router.
skatline
Message#1107
16.02.19, 18:21
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 60
Check in: 02.05.11
ZTE X850 Racer

Reputation:-  0  +

Hello! Tell me where to "dig" and what to do. The modem worked fine, at one point the Internet stopped working. It does not connect, the iota symbol does not light up. The modem is determined by the PC and distributes the Wi-Fi. The program writes: insert a SIM card. Simka working.
GPashik
Message#1108
18.02.19, 08:32
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 59
Check in: 16.10.13
Xiaomi Redmi 4X 3/32

Reputation:-  1  +

Can anyone help solve the problem

I used the “our” modem for several years, connecting it to the bank, via wifi.
Never connecting it in modem mode to a PC, but the computers do not see the modem :(


I accidentally turned off the wifi function and cannot enter the settings. Got a funny brick with a glowing logo.

what to do ... tech support spread her hands :(
Vlz15
Message#1109
18.02.19, 17:57
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 229
Check in: 28.06.13
Motorola Moto E Plus (4nd Gen)

Reputation:-  8  +

* skatlineAt the point of sale to you. Hike out of order.
RyanSAMP
Message#1110
20.02.19, 03:35
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 17
Check in: 23.01.19

Reputation:-  0  +

Take the service center of your city, most likely they will help. Rebuild or if there is a warranty, they will change it to a new one.
By the way, you can search for the firmware on it and reflash it yourself, otherwise it will turn on the Wi-Fi back.
Do you have the first type of modem with a photo?Tyk
RyanSAMP
Message#1111
20.02.19, 03:43
Visitor
**
[offline]

Group: Active users
Messages 17
Check in: 23.01.19

Reputation:-  0  +

Although another option that you should check first.
Connecting it to the PC, the computer does not see it at all, doesn’t it just light up?
If the PC still sees it, go to the modem's web interface at 10.0.0.1 and check if the Wi-Fi function is active.
GPashik
Message#1112
20.02.19, 19:33
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 59
Check in: 16.10.13
Xiaomi Redmi 4X 3/32

Reputation:-  1  +

* RyanSAMP, yes 1 model with a photo.
Alas, even the computer does not see. Checked on multiple PCs.
Faloss
Message#1113
24.02.19, 02:20
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 283
Check in: 08.02.09
Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Reputation:-  19  +

JaguarM6 @ 07/06/18, 20:59*
It turned out to unlock WiFi Modem Yota 4G LTE using the SWF2 Read Tool

Thank you very much, from the second juggling of the whistle from USB, it became Unlocked.
How is that? Bug or feature?

Device Name: Modem YOTA 4G LTE
Firmware Version: 00.00.86.999 (05/09/2014) @ svn897_YDR0036_2014-09-05-08-44-20
IMEI: 35561106 --------
Serial: 1550E ------
Transfer: OK
Result: OK

Firmware Name: YRMR1_1.09
Status: Unlocked


--------------------
ASUS Transformer Pad TF300T 32Gb KatKiss-4.4.4 # 036 F2FS
Lenovo A820MIUI 4.3.28 by Mr.Braid
Orange_Scorpion
Message#1114
28.02.19, 23:38
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 9
Check in: 04.01.15

Reputation:-  0  +

It also turned out to unlock !!!
I just insert Beeline’s SIM card, but the modem doesn’t see it, the web interface says “insert SIM card”, what can a bad 4g signal do?

Post has been editedOrange_Scorpion - 01.03.19, 00:32
goutm
Message#1115
01.03.19, 04:55
I ask stupid questions.
*******
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 1260
Check in: 22.01.10
Huawei P20 Lite ANE-LX1

Reputation:-  65  +

Colleagues, tell me, please, that's what. I unlocked the modem using SWF - well, or rather, the status changed to Unlocked. But now a) computers with Windows do not see the modem at all (respectively, SWF too) b) the modem does not work with SIM MTS - he sees that there is a SIM, but does not connect to the network. On a Mac, the modem is determined normally, but on the Mac I do not have a SWF to view the current status. So the modem was unblocked or not, or the reason for the refusal to work with the MTS in another?
jackson66613
Message#1116
04.03.19, 10:27
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 52
Check in: 13.01.13

Reputation:-  3  +

JaguarM6
Message#1117
06.03.19, 16:55
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 105
Check in: 09.03.14
Apple iPhone 6

Reputation:-  14  +

* Orange_Scorpion
sim card should be 4G
* goutm
restart your computer, try a different port, obviously, the problem is in the computer, not in the modem.


--------------------
iPhone 6 - iOS 12.2
goutm
Message#1118
06.03.19, 17:04
I ask stupid questions.
*******
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 1260
Check in: 22.01.10
Huawei P20 Lite ANE-LX1

Reputation:-  65  +

* JaguarM6It is obvious that I tried two different Windows computers and one MacBook.
Diman766
Message#1119
11.03.19, 17:24
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 322
Check in: 10.01.13
Asus ZenFone Max Pro M1 ZB602KL 3/32

Reputation:-  21  +

There is a unlocked modem without wifi, is it possible to use a sim card for a smartphone in it somehow?
inkjett
Message#1120
14.03.19, 08:04
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 89
Check in: 15.09.08
Samsung Galaxy J7 (2017) SM-J730F / DS

Reputation:-  0  +

Good day.
Do guys have the opportunity to reflash this modem so that it is defined as a phone?
fEnce
Message#1121
14.03.19, 17:39
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 74
Check in: 08.09.12
Sony Ericsson Vivaz

Reputation:-  0  +

I can not unlock, in the end writes:
Transfer: OK
Result: Error

There was already a similar problem.
Attached file12928310.jpg(9.24 KB)


Post has been editedfEnce - 14.03.19, 20:19
Yota
 

57 pagesV  « < 54 55 56 57 > » 


 mobile version    Now: 04/18/19, 15:56