537 pagesV  < 1 2 3 4 5 6 > »  
 
REPLY
> TP-Link TL-WR841 - Discussion | [wifirouter] Discussion, firmware, problem solving
ctich
Message#1
04.12.14, 10:30
Guru
*********
[offline]

Group: Moderators
Messages 15109
Check in: 04.05.09
Apple iPhone 7

Reputation:-  1767  +

TP-Link TL-WR841N- Discussion

Attached Image

The forum decided to post images under the spoiler Attached Image

A photo:
Attached ImageAttached Image
Description:
The TL-WR841N wireless router is a combined wired / wireless network device designed for use in small and home offices. Using 2T2R MIMO technology, the TL-WR841N allows you to create a network with ultra-high data transfer rates, making it possible to view HD video online, use IP telephony and play online without delays or disconnections. The device is made in a stylish case and is equipped with a WPS button for quick installation of WPA2 protection.
Specifications:
Offsite specifications

Hardware
Interface 4 10/100 Mbit / s LAN port
1 10/100 Mbps WAN port
Buttons Quick Protection Setting Button (QSS)
Reset button
External power supply 9V DC. current / 0,6A
Standards of wireless data transmission IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Antenna 5dbi * 2 fixed omnidirectional antennas
Dimensions (WxLxH) 192 x 130 x 33 mm
Parameters of the wireless module
The frequency range of 2.4-2.4835 GHz
11n signaling speed: up to 300 Mbps (dynamic)
11g: up to 54 Mbps (dynamic)
11b: up to 11 Mbps (dynamic)
EIRP (Wireless Power)<20dBm (EIRP)
Sensitivity (reception) 270M: -68 dBm with 10% PER
130M: -68 dBm with 10% PER
108M: -68 dBm with 10% PER
54M: -68 dBm with 10% PER
11M: -85 dBm at 8% PER
6M: -88 dBm with 10% PER
1M: -90 dBm at 8% PER
Wireless functions Enable / Disable broadcast, WDS bridge, WMM, Statistics
Wireless network protection 64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK
Wireless network 64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK
Software features
WAN connection type Dynamic IP / Static IP / PPPoE / PPTP / L2TP / BigPond
DHCP Server, Client, List of DHCP clients,
Address Reservation
QoS (traffic prioritization) WMM, Bandwidth Control
Port Forwarding Virtual Server, Port Launch, UPnP, DMZ
Dynamic DNS DynDns, Comexe, NO-IP
VPN traffic pass PPTP, L2TP, IPSec (ESP Head)
Access control Parental control, local control, list of nodes, access schedule, rule management
Network security (firewall) DoS, SPI firewall
Filtering by IP Addresses / Filtering by MAC Addresses / Domain Filter
Binding IP and MAC addresses
Management Access Control
Office in place
Remote control
Other
CE, FCC, RoHS certification
Scope of Delivery Wireless Router TL-WR841N
External power supply
CD with materials
Quick Installation Guide
System Requirements MicrosoftВ® WindowsВ® 98SE, NT, 2000, XP, Vista в„ў or Windows 7, MACВ® OS, NetWareВ®, UNIXВ® or Linux
Environmental Parameters Operating Temperature: 0 в„ѓ ~ 40
Storage temperature: -40 в„ѓ ~ 70 в„ѓ
Humidity (operating mode): 10% ~ 90% non-condensing
Humidity (during storage): 5% ~ 90% non-condensing
Firmware
Useful links:

The curator of the topic isN.o.F.a.c.e.


Post has been editedN.o.F.a.c.e. - 06.06.19, 17:31
Reason for editing: dump v14
sv0l04
Message#22
20.11.13, 16:45
Experienced
******
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 507
Check in: 14.05.12

Reputation:-  12  +

JaguarRUS @ 11/19/2013, 6:18 PM*
In order not to flog a fever test speed without a router


not, on a straight-through twisted pair, everything is fine .... the speed is as it should be ..... the case, as it turned out, in the other - it went into the settings of the WFi adapter and found only a / b / g standards in the advanced settings ... Although in the technical characteristics of the laptop, work in the standards b / g / n is indicated ..... somehow it turns out this way ... (((I think you can fix it with firewood (they are still 2008 or 2009), or you will have a module change.....((


--------------------
HTC Desire S- Amoi N821 (Lewa RUS) - Nubia Z7 Max (CM 12.1) - iMan Victor (official)
slavkostrov
Message#23
08.01.14, 12:30
Experienced
******
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 451
Check in: 11.02.12
Xiaomi Mi 4 WCDMA

Reputation:-  46  +

Error code: 26106 The subnet IP address is different from the subnet IP address of the LAN.
I'm a noob


--------------------
bodua
Message#24
30.01.14, 09:46
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 4
Check in: 20.12.13

Reputation:-  0  +

Good day dear acquired the other day Router (router) TL-WR841ND V8
I connected via cable to the computer but the start of the pages on the computer started with the video is even worse, and if using WIFI I tried to download the application to the play market with a size of 600 kb waiting for 10 minutes he thought but still thought up download, the signal shows good, while on the computer Nothing rocked and did not look. the speed provided by the provider 2 megabit. Type WAN - PPPoE. IP dynamic. without a router on a straight line, if you connect, then everything is fine. I picked up the tinctures and looked at various tips on YouTube, like all the rules, advise how to fix this problem?

Post has been editedbodua - 30.01.14, 10:01
Mac Guru
Message#25
30.01.14, 13:11
Guru
*********
[offline]

Group: Curators
Messages 2326
Check in: 26.06.07
Apple iPhone 6s

Reputation:-  78  +

Change the firmware of the router.
Change the settings of the router. No one knows what you did there.
Changing the router is not the best choice.

Shl. Read the connection type. Do you have a router configured on both machines correctly?
What version of firmware do you have?

Post has been editedMac Guru - 30.01.14, 13:14
bodua
Message#26
30.01.14, 13:28
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 4
Check in: 20.12.13

Reputation:-  0  +

V8 firmware. on setting up and about the machines (the machine is connected one) like this: (initially set up by the automatic option and via cable) found that everything works sadly (it became terrible to brake) I also connected via wifi to check how things are here the same Then I began to pick the settings that did not change the situation. (in a tincture it was like a channel that would not interfere with me, the country was chosen not by Russia and Japan. The signal at 40 MHz and all) symbolic settings, left everything else as it is, but what else can I do I do not know!
DJ D
Message#27
02.02.14, 22:38
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 336
Check in: 04.06.10
Asus ZenFone 2 ZE550ML

Reputation:-  3  +

And I swore on the provider that I have no declared 20 megabits. in the end, it turned out that if the laptop is connected to the router via a cable, the speedtest gives out 20-25 megabits, and if through a wifi, laptop is nearby, then 5-15 megabits, or even less. on sensations, before this was not. I updated the firmware, changed the channels, b, d, n, changed - there’s no use. what else can you try?
Mac Guru
Message#28
06.02.14, 13:17
Guru
*********
[offline]

Group: Curators
Messages 2326
Check in: 26.06.07
Apple iPhone 6s

Reputation:-  78  +

Change the laptop. Does it have a chip with 54 or higher megabytes of bandwidth? This is not a network on the side of the cable, and that 90 will give in theory.

Posted on 02/06/2014 13:17:

At 54 somewhere 7-9 will be. At higher speeds, jumping can be.
AlexJunklow
Message#29
07.02.14, 15:54
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 223
Check in: 10.03.13
Honor 10

Reputation:-  2  +

how to make a real ip? just connect with your ISP? Or how can I make it so that the router's ip is constant? required for multiplayer game in COD4 MW.


--------------------
Nothing is true. Everything is allowed.
Alexanderasalex
Message#30
02.03.14, 02:03
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 2
Check in: 01.03.14

Reputation:-  0  +

Dear forum users!
Good day!

I have on the window catches the Internet from work. I want to take him to the apartment. I bought TP-LINK TL-WR841N for this router and I want to configure it as a repeater. I use the instruction:
http: //help.netbynet.r...-tl-wr841n-tl-wr841nd/

1. I connect to the wi-fi network of the router from the list of wireless networks;
2. I go to the menu of the router 192.168.0.1
3. in the Wireless menu, I tick the Enable BDS Bridging checkbox; I click Survey and find the network I want to relay;
4. in the menu item DHCP Setiings put a checkmark DHCP Disabled

According to the instructions after this, the Internet should be configured, but after that I cannot connect to the router’s network.

Has anyone encountered this? How can you still configure the TP-LINK TL-WR841N router as a repeater?
tsavk2
Message#31
02.03.14, 04:02
User
****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 81
Check in: 16.05.13
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Standard

Reputation:-  4  +

After connecting the router as a repeater to another access point, the IP address should change to 192.168.0.XX.
To find out the new address, use a special utility.
mashinima
Message#32
03.03.14, 08:23
Novice
***
[offline]

Group: Active users
Messages 46
Check in: 06.11.13

Reputation:-  0  +

Tell me what is better to choose TP-LINK TL-WR841N or QTECH QDSL-1040WU?
larssssss
Message#33
03.03.14, 12:06
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 266
Check in: 17.10.11
Samsung Galaxy Mega 6.3 GT-I9200

Reputation:-  12  +

Alexanderasalex, tsavk2In this router there is no possibility to work in the wireless client mode, and I generally keep quiet about the repeater. And so if on the topic, a bespontovy Chinese router, which on Wi-Fi works a maximum of 3-4 MB / s. And BP ZHUTKO !!! is writing. Squeak disappears only in a serious load.
Borisych 3
Message#34
06.03.14, 07:19
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 104
Check in: 15.08.11

Reputation:-  0  +

Hey. Poke, pliz, which firmware is better (DVT or OVT) for the purpose of viewing online content and IP TV (foreign providers) on the PPTP protocol? Now - the last of the firmware revision 8.
Alexanderasalex
Message#35
06.03.14, 20:09
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 2
Check in: 01.03.14

Reputation:-  0  +

Inspired by links to topics where someone did manage to configure the TP Link WR841 N router to work as a repeater,

http: //forums.techguy.…-wr841nd-repeater.html

I decided to follow their example and install Open WRT. Used tips from here:

http: //vplessky.blogsp…-tp-link-wr1043nd.html

Changed IP TP link to 192.168.0.2, went to System Tools ->Firmware Upgrade, chose the file from the local disk with the firmware openwrt-ar71xx-generic-tl-wr841n-v8-squashfs-factory.bin, but after the upgrade the router page stopped loading. Pressing the reset button for 10 seconds leads to nothing.

Looks like I messed up my router.

However, the question is valid: tell me which device can be used to pick up wi-fi and distribute it?
iviper
Message#36
16.03.14, 10:22
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 138
Check in: 01.10.10
Micromax Canvas Juice 2 AQ5001

Reputation:-  3  +

Tell me please. The provider gave me a free TL-WR841N router by setting it up itself, i.e. I put the wires in it and everything works. But this reptile (provider) flashed my router so that I could not flash it myself, even the program from the disk is not installed. The question is, how can I change the firmware without access to the system tools?
P.S. Through the router, my Internet is distributed to everyone for free.


--------------------
Ericsson A3618s>Alcatel OneTouch 701>Sony CMD-J70>LG 5100>Samsung D500>SonyEricsson P910>HP iPAQ rw6828>NOKIA N80>iphone 2G>LG GT540>[color = limegreen] Huawei Honor>Huawei D! quad xl>NOKIA Lumia 720 ...
HexXoiD
Message#37
20.03.14, 18:00
a guest
*
[offline]

Group: Users
Messages 5
Check in: 18.01.14

Reputation:-  0  +

Need help, bought this router, when 15 devices are connected to wifi, the rest stop connecting. Default settings, only the name and password for wifi changed. The settings associated with manual limitation of connections are not found. Can this be fixed, or is this a "feature" of the router?
Kirlka
Message#38
05.04.14, 13:00
Local
*****
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 313
Check in: 05.03.14

Reputation:-  0  +

People help bought the router I set it up according to the instructions that comes with the web interface, clicked on the quick setup. In the computer there is a connection. But when I connect via the phone (I connect, it writes, the connection is established, the Internet does not load on the phone) I seem to connect to the WiFi and there is no Internet.
Shoore
Message#39
05.04.14, 18:16
Guru
*********
[offline]

Group: Honorary Gameday
Messages 17919
Check in: 10.04.10
Samsung Galaxy Note9 Exynos

Reputation:-  2693  +

Kirlka @ 04/05/2014, 2:00 pm*
Internet on the phone does not load
Not exactly the topic, but some tipsAndroid + PC = Internet (Post # 6976795)worth trying.


Post has been editedShoore - 05.04.14, 18:19
AlexTuzov.13
Message#40
06.04.14, 18:50
A bore ...
*********
[offline]

Group: Friendssavagemessiahzine.com
Messages 2200
Check in: 16.09.13

Reputation:-  214  +

Hi guys tell me.
The router loads the video in a strange way, sometimes very quickly and the quality is good and sometimes terribly slow and twitching, I tried different operators in different offices, identical behavior. Sew?
Mac Guru
Message#41
06.04.14, 22:29
Guru
*********
[offline]

Group: Curators
Messages 2326
Check in: 26.06.07
Apple iPhone 6s

Reputation:-  78  +

On wifi wedges?
And while watching a video, sometimes everything goes crazy on YouTube))

537 pagesV  < 1 2 3 4 5 6 > » 


 mobile version    Now: 06/19/19, 06:05